Черно Море спря ЦСКА


А. Франгов

Черно Море спря ЦСКА

Черно Море успя да си спечели точка като гост на ЦСКА и двата отбора завършиха 1:1 в мач от 12-я кръг на А ПФГ.

Като цяло мачът бе сравнително скучен, но все пак още в 9-та минута се стигна до опасно положение, и то за гостите. Националът Иван Иванов направи груба грешка в защита и Манолов нацели лявата греда на Беконо. Двата отбора продължиха да играят равностойно, и в 28-та минута Маркиньос сътвори най-чистото положение за домакините. Бразилецът стреля силно но нацели гредата на „моряците" и така резултата си остана 0:0 до почивката.

Второто полувреме започна с бавна игра на двата отбора. Все пак в 50-та минта „моряците" бяха близо до гола. Юруков стреля отдалече и се опита да прехвърли Беконо. Тъмнокожият страж на „армейците" с мъка отби топката право в краката на Дяков, който не се ориентира добре и не успя да отбележи.


В 66-та минута Здравко Лазаров намери перфектно Тодор Янчев в наказателното поле на гостите, той стреля и така откри резултата - 1:0 за ЦСКА. Гостите обче бързо се върнаха в мача. В 72-та минута Александър Александров - Алекс центрира от фаул и Мирослав Манолов направи Беконо безпомощен.

До края на срещата домакините се опитаха да вкарат победно поадение, но до такова така и не се стигна и Черно Море заслужено си тръгна с точка от „Българска Армия".

 

ЦСКА - ЧЕРНО МОРЕ 1:1 (0:0)

1:0
Янчев (67)
1:1 Манолов (72)

ЦСКА: Беконо, Виданов (60-Удоджи), Котев (47-Бранеков), Иванов, Машадо, Янчев, Морозс, Тодоров, Маркиньос, Лазаров (73-Гунлаугсон), Тошев (Велинов, Да Коща, Тонев)

ЧЕРНО МОРЕ: Илчев, Юруков, Лазаров, Илиев, Периш,  Дяков, Александров, Петков, Алекс, Манолов (89-Фернандес), Андре (Хмарук, Домакинов, Георгиев, Фернандес, Стоянов,  Димов)

СЪДИЯ: Георги Игнатов

СТАДИОН: "Българска армия", София - 1500 зрители

 

Photo: Sportni.bg

АСПАРУХ ФРАНГОВ

 

  Сподели
218