Ясна една от контролите на Левски


FUTBOL-TV

Ясна една от контролите на Левски

Левски ще загрее за пролетния дял на родния елит с контрола срещу Спортист Своге. Това стана ясно, след като "шоколадите" публикуваха програмата си за зимна подготовка.

Срещата между двата отбора ще е на 7 февруари на "Герена". Няколко дни по-късно "сините" играят с Монтана в първи официален мач за 2021 година.

Спортист обяви 5 от общо 6 приятелски мача, които отборът на Ивайло Василев трябва да изиграе. Те започват проверките с Надежда Доброславци, а след това играят последователно с Беласица, Струмска слава, Лудогорец II и Ботев Ихтиман.

Ето какво обявиха от пресслужбата на Спортист Своге:

Тимът започва своята зимна подготовка на 7 януари. 

В първата част отборът ще се готви във Своге, а от 18 до 30 януари ще проведе подготвителен лагер в Сандански. Първата контролна среща ще е срещу третодивизионния Надежда Доброславци, която ще се играе в Своге. По време на лагера в Сандански ще се изиграят още приятелски мачове с Беласица, Струмска слава, Лудогорец 2 и още един двубой, за който все още се търси съперник.

След края на лагера Спортист ще изиграе ще две проверки - срещу Ботев Ихтиман в Своге, а заключителният мач за подготовката ще бъде гостуване на Левски на стадион "Георги Аспарухов".

  Сподели
94