Настъпил е удобен момент Интер да поразчисти пътя към върха


.

Настъпил е удобен момент Интер да поразчисти пътя към върха

Интер приема Удинезе в най-интересния мач от програмата на Серия А за този кръг. Двата тима са на 2-ра и 3-та позиция като имат по 20 точки, но “фриулинаците” са с по-добра голова разлика.

Ако трябва с една дума да се опише старта на сезона за “нерадзурите” под ръководството на Жозе Моуриньо то тя е – “непостоянство”. И наистина, страхотни победи често са следвани от наивни равенства. Що се отнася до загубите шампионите имат само 1, но от вечния съперник Милан.

Слабостите на Интер не могат да се посочат конкретно. В един мач отборът има желязна защита и вяло нападение. Друг път пък нападателите вършат работата си чудесно, но колегите им отзад допускат детински грешки. За криза в Интер, през каквито минаха Милан и Ювентус, и в каквато още е Рома не може да говорим, но наистина, ако искат 4-та поредна титла възпитаниците на Моуриньо трябва да са по-стабилни.

Последният мач, който Интер игра бе в Шампионската лига. Като гости на Анортозис италианците направиха 3:3, след като на два пъти повеждаха, а накрая трябваше да изравняват. В последният кръг пък победиха трудно слабака Реджина с 3:2.

И ако за Интер това представяне може да се нарече колебливо, то за гостите им от Удинезе (които както казахме имат същите показатели 6 победи, 3 хикса и 1 загуба), то си е направо феноменално. Миналата година обаче тимът започна също силно и до Коледа бе 4-ти, за да финишира накрая 7-ми. Сега за момент Удинезе бе дори лидер заедно с другата сензация Наполи.

Тимът е задължен да направи всичко по-силите си, за да използва грешките на Фиорентина и Най-вече Рома и да опита да се вклини в 4-ката, за да участва в Шампионската лига. Последният мач на “бианконерите” бе в четвъртък за УЕФА и те спечелиха с 2:1 в Москва срещу Спартак. Миналата неделя в Серия А пък постигнаха домакинско равенство с Дженоа 2:2, но “грифоните” са тим, който често поднася такива изненади.

Луис Хименес, Луиш Фиго, Нелсон Ривас, Съли Мунтари и Кристиян Киву са аут от мача заради контузии. Адриано може и да се завърне поне до пейката, след като Моуриньо започва да му прощава за закъснението преди 2 седмици.

Фернандо Тисоне, Кристиян Сапата и Антонио Ди Натале пропускат срещата за Удинезе. За Паскуале Марино най-неприятно е отсъствието на голмайстора Ди Натале.

Моментът не е подходящ да кажем, че със сигурност Интер ще спечели. Едно равенство никак не е изключено. Все пак е време срещу пряк конкурент за челна позиция след този кръг хората на Моуриньо да спечелят. Те вече не успяха да го сторят с Милан и Фиорентина и от сериозните си мачове досега са били само Рома.

Вероятни състави:

Интер: Сезар, Майкон, Кордоба, Матераци, Максуел, Санети, Станкович, Виера, Балотели, Ибрахимович, Манчини

Удинезе: Ханданович, Феронети, Кода, Домици, Лукович, Инлер, Д Агостино, Исла, Пепе, Куаляреала, Флорес

Последни 5 мача:

Интер: РПРРП
Удинезе: ПРППП

Прогноза – 1
Точен резултат – 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
99