Стоянович: Беше труден месец за нас, сега трябва да се успокоим


FUTBOL-TV

Стоянович: Беше труден месец за нас, сега трябва да се успокоим

Треньорът на Левски Славиша Стоянович заяви, че е останал доволен от играта на отбора си. Както е известно "сините" отстъпиха с мининалното 0:1 в двубоя с ЦСКА.

"Много хора мислеха, че мачът днес ще е катастрофа за нас. Футболът обаче е интересна игра. Дадохме всичко от себе си. Загубихме заради една грешка. Не бяхме 90 минути на необходимото ниво. Липсваше ни агресия. Отборът на ЦСКА е физически много здрав, играе агресивно. Имахме някои положения, при които ни липсваше концентрация и завършващия удар. Беше труден месец за нас, за мен. Сега трябва да се успокоим, да направим добър анализ и на пролет да играем по-добре. Ние имахме положения, бяхме в наказателното поле, но търсим допълнителни решения, а не удари към вратата. Футболът се играе така - с удари във вратата, не с подавания към тъча". 

"Исках от отбора да бъде търпелив, да не бърза, да не губи топки в средата на терена. Знаех, че с тази тактика ще имаме шанс, но в последната минута Насиру пропусна. Това е футболът. Новият спонсор ще внесе малко спокойствие. Сега трябва да се успокоим и да се подготвим за втория дял на шампионата. През този месец нямахме много време за работа, но това е футболът. Със сигурност ще има напуснали и привлечени футболисти. Благодаря на отношението на Станислав Иванов и това, което е направил за отбора. Има интерес към Робърта, ще видим какво ще стане. Утре имаме среща и ще направим анализ какво да направим. Много е важно контузените играчи да се завърнат и да се включат в подготовката", каза Стоянович.

  Сподели
151