Три причини Левски да спечели двубоя с ЦСКА


FUTBOL-TV

Три причини Левски да спечели двубоя с ЦСКА

Левски влиза в ролята на аутсайдер в дербито с ЦСКА. Повечето специалисти дават прогнози за успех на "червените". "Сините" правят ужасен сезон, пълен с провали и финансова нестабилност. И въпреки това Левски има своите шансове в мача.

Ето три причини защо Левски трябва да спечели:

1) Напук! Както вече споменахме - отборът е отписван от специалистите у нас. Това има своята логика, като погледнеш местата в класирането, които заемат двата отбора. Левски обаче може да спечели напук на всичко и всички. Феновете на тима ще бъдат много доволни при евентуален успех, именно защото отборът е бил подценяван. Освен това - през годините Левски винаги е бил силен, когато всички са го чакали да падне в даден мач.

2) Заради годината! Пандемията си е пандемия, но дори светът да не се намираше в това положение, Левски така или иначе щеше да изпрати една доста трудна година. Ако се върнем няколко месеца назад и си спомним за трудните моменти, в които феновете понесоха доста унижение. Например - акциите. Бившият бос на тима Васил Божков джироса ценните хартийки на Бойко Борисов. Той пък не ги пожела. Така се стигна до случая с Наско Сираков. А след това - ароматизаторите-борчета и другите варианти за спасяване на клуба предизвикаха смесени чувства сред привържениците. Годината беше доста неприятна за Левски, но една победа над ЦСКА може да "спаси сезона".

3) Заради феновете. Клубът в момента съществува само и единствено благодарение на феновете и техните дарения. Привържениците събраха не малко пари, с което запазиха отбора си жив. Разбира се, имаше и странични дарения, но да се върнем на феновете. Точно заради тях, 11-те на терена трябва да оставят сърце и душа на терена.

  Сподели
260