В Европа само загуби, но у нас Лудогорец не спира с победите


FUTBOL-TV

В Европа само загуби, но у нас Лудогорец не спира с победите

Лудогорец приключи участието си в груповата фаза на Лига Европа само със загуби, но у нас тимът от Разград постигна поредната си победа. Този път шампионите се наложиха над Черно море с 1:0 в мач от 16-ия кръг наefbet Лига.

“Моряците" отправиха първия точен удар по посока на една от двете врати. В 5-ата минута Васил Панайотов посрещна избита топка пред наказателното поел и стреля, но в аут. Веднага след това Матиас Курьор отправи опасен изстрел, но Владислав Стоянов улови.

В 17-ата минута Лудогорец откри резултата. Десподов центрира от корнер, топката се плъзна по главата на Ману и на задна греда от два метра Кешеру реализира за 1:0.В 25-ата минута варненци пропиляха отлична възможност да изравнят. Исмаил Иса получи подарък от бранителите на Лудогорец, но вместо да стреля, опита да финтира Григоре, но сгреши и топката му бе отнета. В 29-ата минута футболистите на Илиан Илиев направиха добра контраатака, завършила с удар на Касми, но над вратата. В края на първата част Черно море пропиля още една страхотна възможност за гол. Леандро Андраде отне топката от краката на Григоре, центрира към Иса, който не успя да нанесе удар, после с топката се размина и Васил Панайотов и в крайна сметка варненци загубиха топката.

В началото на втората част Десподов напредна в половината на Черно море и стреля, но в аут. В 58-ата минута Родриго Енрике опита удар от границата на наказателното поле, но право в ръцете на вратаря на Лудогорец. В следващата минута Елвис Ману извади топката за Алекс Сантана, който стреля опасно, но покрай вратата. В 65-ата минута Иван Дюлгеров показа страхотен рефлекс и успя да спаси удар на Каули Оливейра. В 72-рата минута футболистите на Черно море направиха добра контраатака. Васил Панайотов напредна през центръра, подаде към току що влезлия Велислав асилев, който стреля от границата на наказателното поле при първото си докосване на топката, но Владо Стоянов успя да улови. В 82-рата минута Курьор стреля опасно, но топката срещна тялото на Жосуе Са. Това бе всичко по-интересно в мача.

  Сподели
153