Самочувствието може да изиграе лоша шега на ЦСКА срещу Ботев Враца


FUTBOL-TV

Самочувствието може да изиграе лоша шега на ЦСКА срещу Ботев Враца

ЦСКА - Ботев Враца
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 13.12.2020 г.
Час: 12:30 ч.
Съдия: Георги Кабаков


ЦСКА приема Ботев Враца на своя стадион в среща от 16-ия кръг на родния шампионат. "Армейците" са в отлично настроение, след като се наложиха с 3:1 над Рома преди броени дни в двубой от груповата фаза на Лига Европа. Не е изключено високото самочувствие сега да им изиграе лоша шега срещу тима от Враца. Ботев редува добри и слаби мачове и мачовете на този отбор са трудни за прогнозиране. FTV и Futbolbet предлагат знак - Х.

Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович обмисля да направи малко рокади. Няколко дни след това предстои дерби с Левски и треньорът ще иска да даде почивка на някои от играчите си. Един от героите при победата над Рома - Тиаго ще остане на пейката. Португалецът е един от най-полезните играчи и със сигурност ще бъде запазен за мача със "сините". Все пак не е изключено той да се появи в игра в заключителните минути на двубоя с Ботев.

Густаво Бусато също може да получи почивка. На вратата почти сигурно ще стартира Димитър Евтимов, който показва отлични игри, но въпреки това до този момент е втори избор. В защита същ може да има някоя друга промяна, тъй като очакванията са Иван Турицов и Пламен Гълъбов да започнат от първата минута срещу Ботев Враца.

В лагера на Ботев има малко проблеми. Юлиан Ненов все още има травмата. Тя го тормози от известно време, като в последния мач остана не пейката, но все пак записа малко игрови минути в края на мача със Славия. Капитанът Валери Домовчийски все още не е готов да изкара цял мач след като имаше дълго отсъствие заради контузия. И той не бе титуляр срещу "белите", като очакванията са отново да стартира от пейката, но да се появи в игра през втората част.

Добрата новина за треньора Антони Здравков е завръщането в игра на защитника Аласан Н'Диайе, който пропусна последния мач заради наказание, но ще е на линия за гостуването на ЦСКА в неделя.

От клуба пък искат да назначат кондиционен треньор. Той ще работи предиммно с футболистите от дублиращия отбор на врачани.

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА - БОТЕВ ВРАЦА 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
295