Левски ще спечели само точка срещу Царско село


FUTBOL-TV

Левски ще спечели само точка срещу Царско село

Царско село - Левски
Стадион: "Арена Царско село", София
Дата: 12.12.2020 г.
Час: 16:30 ч.
Съдия: Николай Колев


Левски гостува на Царско село в среща от 16-ия кръг на родния шампионат. "Сините" правят слаб сезон, макар от време на време да има някакви проблясъци. Преди броени дни тимът инкасира поражение от Берое, а сега ще се опита да се реваншира на феновете си. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х.

Нападателят на Левски Валери Божинов ще получи шанс за изява в гостуването на Царско село. Това призна треньорът на "сините" Славиша Стоянович.

"Той тренира пълноценно, в процес на подготовка е. Опитът му ще ни дойде добре. Срещу Берое се спрях на други играчи, защото ми трябваха по-бързи футболисти на този мокър терен. Срещу Берое смених някои играчи, защото трябва да се мисли и за следващите двубои. Трябва да спечелим точки срещу Царско село, ако искаме да се измъкнем от тази зона, която е много некомфортна", допълни треньорът.

Стоянович бе направил рокади на фланговите нападатели - в Стара Загора започнаха Паулиньо и Станислав Иванов, а срещу Арда (1:2) стартираха Насиру Мохамед и Здравко Димитров. Някой измежду последните двама ще е титуляр и срещу Царско село. Стаси пък бе трансфериран в Чикаго Файър - часове след двубоя с Берое.

Съставът за утрешния двубой ще бъде правен и през призмата на предстоящото дерби с ЦСКА. Сблъсъкът с "червените" е на 18 декември, петък, от 18:00 часа на Националния стадион. Не е изключено Славиша да даде почивка на някои от хората, които смята да използва в двубоя с "червените", който може да спаси сезона до някаква степен.

Царско село също има вече един мач през тази седмица. В понеделник тимът победи Монтана като гост и така настроението в отбора е приповдигнато.

"Да сме живи и здрави да продължаваме така. Не мога да повярвам, че вкарахме толкова много голове срещу Монтана (4 попадения). Ние сме добре психологически. Не сме зле. Този материал, който тренираме, трябва да се прехвърли по време на мач. Доволен съм. Прибираме се, внимаваме с времето и така. Левски ни гледат и те имат какво да видят", заяви Любо Пенев.

 

ПРОГНОЗА: ЦАРСКО СЕЛО - ЛЕВСКИ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
381