Херо: Най-важно беше да спечелим мача, било то и с грозна игра


FUTBOL-TV

Херо: Най-важно беше да спечелим мача, било то и с грозна игра

Треньорът на Берое Димитър Димитров очаквано остана доволен от победата на своя тим над Левски с 2:1. Той сподели пред медиите след двубоя, че за него е било важно този мач да бъде спечелен, било то и с грозна игра.

"Постигнахме тази победа с характер и желание. Трябва да призная, че този цикъл от мачове ни хвана в най-неподходящия момент... Точно след карантината. Ще трябва да ги изиграем, когато не сме подготвени. Ще разчитаме на морално-волевата подготовка на футболистите. Най-важното бе да спечелим мача, дори и с грозна игра", започна Херо.

"Радвам се, че го постигнахме. Някои от играчите нямаха сили да ходят, но трябва да излезем с чест от този сгъстен цикъл. Не можем да говорим за качества на играта, тъй като нямаме сили да ходим. Проблемът е, че не сме подготвени. Трябва да излезем с характер от този цикъл - през два дни играем мачове. С Ботев ще имаме проблеми, тъй като имаме много малко време до него. В първите два мача след карантината имахме свежест, но при третия ще е трудно", обясни Димитров.

  Сподели
88