Славиша: Трябва да печелим точки, за да избегнем опасната зона


FUTBOL-TV

Славиша: Трябва да печелим точки, за да избегнем опасната зона

Треньорът на Левски Славиша Стоянович очаквано бе недоволен от мача срещу Берое (1:2). Той заяви пред медиите след двубоя, че на "сините" са им необходими точки, за да не бъдат в опасната зона в класирането.

"Берое беше по-малко безобразният отбор. Допуснахме две грешки, които бяха наказани. Имахме положения да поведем. Не бяхме концентрирани. Във футболът е така. Те с два удара вкараха два гола. Индивидуални грешки ни попречиха. Няма много да се философства. Много сложно ставаше в наказателното поле, както нашето, така и тяхното. Трябва много работа", заяви Стоянович.

"Искам повече динамика и повече контрол над топката. Но това е - Райнов и Юруков са здравите халфове. Имах 6-7 тренировки с отбора. Ситуацията е трудна. Трябва да пробваме да вземем точки. Това е", заяви той. "Отборът на Берое беше агресивен. Имахме положения, трябваше малко зрялост и щяхме да спечелим мача", добави той.

"Физически Паулиньо не е на идеално ниво. Ще видим какво ще става. Трудно е за нащия отбор. Паулиньо влиза в отбора. В два поредни мача, вкара два гола. Но може и повече", заяви още Славиша.

"Валери Божинов е в процес на тренировка. Той работи добре. Трябва повече бързина", заяви Стоянович. "Нямам време да се променя нещо. Трябва да се мисли за мачове напред. Трябва да печелим точки, за да избегнем опасната зона", добави Стоянович.

  Сподели
219