Реал ще влезе в кондиция срещу Малага


.

Реал ще влезе в кондиция срещу Малага

Само 3 дни, след като Алекс Дел Пиеро мушна два гола на Реал Мадрид на “Сантяго Бернабеу” и бе изпратен с овации от публиката на “белите”, идва ред на нов мач на същия стадион. Този път той е от програмата на Примера и вместо Ювентус гост е Малага.

Реал изпадна в дупка след първата си среща с италианците в Шампионската лига в Торино, загубена с 2:1. Оттогава тимът записа само една победа над Атлетико Билбао и то с измъченото 3:2. Последва загуба от Реал Унион в Купата на Краля и равен с Алмерия в Примера.

Сега за Реал предстои спокойна седмица. Стига те да не си вгорчат живота сами. Първо е мача с Малага. После идва ред на реванша с Реал Унион. От там насетне лесно няма. Мачове с БАТЕ и Зенит в Шампионската лига, за да се стигне до кулминацията на 14 декември, когато е Ел Класико.

Малага е един от няколкото отбори усетили що за тим е Барселона през изминалите седмици. След поредица добри мачове тимът бе понатупан само с 4:1 от хората на Гуардиола. Сега андалусийци имат чудесния шанс да ударят колебливия Реал и да придобият невероятно самочувствие. Има и риск Малага да се превърне в лесна плячка, ставайки за курбан на раздразнения гигант. Президент на тима е Фернандо Санс, който е бивш играч на Реал. Той е убеден, че подопечните му са готови да се раздадат докрай на терена.

Ариен Робен е аут за 6 седмици, след като се контузи по време на загрявката преди мача с Ювентус. Серхио Рамос е с подут крак и участието му ще е под въпрос до последно. Берн Шустер обяви, че със сигурност Нистелрой няма да играе заради проблем с коляното. Под въпрос е и Пепе. Едва ли ще видим и Рубен де ла Ред. Той ще почива още време заради мистериозния си припадък срещу Реал Унион.

Дуда, който бе наплют от Лионел Меси, спечели обжалването за жълтия си картон, получен срещу Хетафе. Това означава, че той ще играе в събота. Адриано Росато и нападателя Салва Байета са единствените контузени. Треньорът Тапия заяви, че ще използва същия състав като срещу Барса.

Какъвто и състав да пусне обаче Тапия малко вероятно е да си тръгне с нещо повече от почетна загуба. Има едно “Но” разбира се. Ако първите 45 минути няма резултата “Сантяго Бернабеу” ще извади белите кърпички. Тогава става лошо. Домакините ще заиграят под напрежение и освирквания, а Шустер ще се панира. Това може да доведе до лоши последствия. Дори при минимална победа феновете няма да са доволни. Играчите в бяло обаче ще се постараят да не се стига до този тежък сценарии.

Вероятни състави:

Реал: Касияс, Салгадо, Канаваро, Хайнце, Марсело, Снайдер, гаго, Гути, Игуаин, Раул, Дренте

Малага: Арнау, Гамес, Росарио, Уелингтън, Кайеха, Елисеу, Мигел Анхел, Апофио, Дуда, Баа, Адриан

Последни 5 мача:
Реал М: ЗРЗПЗ
Малага: ЗРППЗ
.
Пргноза – 1
Точен резултат – 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
64