Караджов: Хубаво е да биеш Левски на Герена с червен екип


FUTBOL-TV

Караджов: Хубаво е да биеш Левски на Герена с червен екип

Вратарят на Арда Иван Караджов изрази задоволството си от победата срещу Левски на "Герена“ с 2:1. Стражът заяви, че е хубаво да спечелиш срещу "сините“ с червен екип. Гостите от Кърджали бяха именно с резервния си екип, който е в червен цвят.

"И в първия мач в Кърджали също надиграхме Левски. Тогава изпуснахме победата. Днес се реванширахме. Хубаво си е с червения екип да ги биеш тук Левски (Арда игра днес с резервния си червен екип, б.а.). Поне на мен ми е много хубаво. Със сигурност играхме по-добре от тях и щеше да ме е яд на равенство. За малко по един глупав начин да ни вземат победата, но явно нашето желание беше по-голямо и заслужено победихме“, сподели Караджата.

"Ние се забавляваме, имаме прекрасни условия в Кърджали, искаме да изпитваме удоволствие и докъдето ни стигнат силите. Със сигурност имаме много одбър отбор, така че ще видим живи и здрави да мине Нова година и ще го мислим тогава“, добави той.

Имаме още два мача в Кърджали излизаме за победа – първо срещу ЦСКА 1948. Дано всички сме здрави и няма контузени. Нека изиграем първо мача, който ни предстои, а след това ще го мислим", каза още Караджов.

  Сподели
221