Берое поднови първенстовто със загуба от ЦСКА 1948 (видео)


FUTBOL-TV

Берое поднови първенстовто със загуба от ЦСКА 1948 (видео)

Берое загуби с 0:1 гостуването си на новака в елита - ЦСКА 1948 в мач от 15 кръг на първенството. Това бе първи официален двубой на "зелено-белите“ след 34 дни пауза, тъй като част от играчите бяха с положителни тестове за коронавирус.

През първата част двата тима играха равностойно и не паднаха попадения. Домакините откриха резултата в 49-та минута чрез Шопов, а голът се запази до края на мача. След изпълнение на пряк свободен удар, топката бе центрирана в пеналта, където се получи разбъркване и в крайна сметка Васил Шопов успя да прати топката в мрежата от малък ъгъл – 1:0.

Галин Иванов стреля опасно в 53-та минута, но топката мина над вратата. Минута след това Еривалдо бе изведен зад гърба на отбраната от Макоута, навлезе в пеналта, финтира вратаря и стреля, но наумов успя да докосне топката и тя мина на сантиметри от гредата в корнер. Фал игра с глава след ъгловия удар, но не намери целта.

В 55-та минута Макоута напредна, навлезе в пеналта и стреля от малък ъгъл, но Наумов спаси. 

Три минути след това топката бе центрирана в наказателното поле на "Берое“, където Камбуров отправи удар с глава, но топката срещна гредата.

В следващите минути "зелено-белите“ притиснаха своя съперник и владееха инициативата, търсейки изравнителен гол, но такъв не падна.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
155