Този път Ливърпул ще спечели без излишни драми


.

Този път Ливърпул ще спечели без излишни драми

Ливърпул посреща Уест Бромич на “Анфийлд” една седмица, след като записа първата си загуба във Висшата лига. “Червените” бяха ударени от Тотнъм по начин, по който обикновено те са свикнали да печелят – с гол в края.

Уест Бромич е може би най-големия “клиент” на “мърсисайдци”. От 6 мача във Висшата лига между двата тима Ливърпул има 6 победи без допуснат гол. Може ли да има някакво съмнение за нов успех? Е, може!

Въпреки добрите резултати, които тимът на Рафа Бенитес записва, играта му не е впечатляваща. Реално погледнато силен беше само мачът, който Ливърпул изнесе срещу Манчестър Юнайтед, както донякъде и този срещу Челси. В повечето случаи късметът и дългите продължения покриват Джерард и компания.

В последния мач в Шампионската лига срещу Атлетико (Мадрид) пък се наложи съдията да спасява нещата. Сега вероятно ще е по-различно. УБА е от отборите, които се затварят, както прави Стоук Сити. Тези тимове създават най-много мъки за Ливърпул. Завръща се обаче Фернандо Торес, който е от съвсем друга величина в сравнение с Дирк Каут.

Уест Бромич се представя по-добре в елита този път, отколкото преди 3 години, когато изпадна. Въпреки това “багийс” са на незавидното 19-то място с 11 точки. Реално обаче те бяха разгромени само веднъж – на “Олд Трафорд” с 4:0. Другите им загуби са “прилични”, като например 0:1 от Арсенал и 1:2 от Нюкасъл.

Ливърпул очевидно ще спечели. По-интересно в този мач е кога и колко ще вкарат домакините. Първата част спокойно може да завърши 0:0. едва ли мачът ще е Over.

Последни 5 домакинства на Ливърпул: ППРППП

Последни 5 гостувания на УБА: ЗЗПРЗР

Последни 3 мача на “Анфийлд”: 1:0, 3:0, 2:0

Процентна вероятност: Ливърпул - 73%, Равен – 20%, УБА – 7%


Прогноза – 1
Първо полувреме – 0:0
Точен резултат – 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
99