Доскорошен игрчач на ЦСКА: Дори Тръмп би се изчервил от политиката на клуба


FUTBOL-TV

Доскорошен игрчач на ЦСКА: Дори Тръмп би се изчервил от политиката на клуба

Доскорошният играч на ЦСКА Томи Юрич се оплака от престоя си в клуба от Борисовата градина. Нападателят дойде като звезда, след като игра на последното Световно първенство в три двубоя с екипа на Австралия. В българския тим обаче той изглежда не получи шанс за изява, като често оставаше резерва, за сметка на Али Соу.

Юрич посочи, че през 15-те месеца в България е видял смяната на 6-има треньори и всеки път се е надявал, че новият ще му даде шанс за игра. Това обаче не се случи. Австралийският национал осъди и клубната политика на "червените“, сравнявайки ги с американския президент Доналд Тръмп. "15-те му месеца в българския гранд подкопаха неговото желание за футбол. Шест различни треньори и достатъчно клубна политика, за да накара дори Доналд Тръмп да се изчерви, не помогнаха на каузата на Юрич по време на смазващото душата източноевропейско приключение“, пише "The world game“.

Изданието посочва и че като капак на всичко нападателят се е разболял от коронавирус у нас и е претърпял няколко "мрачни контузии“. Но това, което най-много го е наранило, е това, че не е бил пускан в игра, дори когато е бил здрав и в кондиция.

"Влизаха различни треньори и вие винаги имате онази малка надежда, че нещата може да се променят във ваша полза. Но тогава осъзнавате, че много неща не зависят от треньора. Това е най-трудната за приемане част и тогава разбирате, че е време да напуснете, да се освежите и да започнете нещо ново“, коментира Юрич пред "The world game“.

"Това, което се случи в ЦСКА, малко разби сърцето ми. Всичко бе позитивно в началото, но след това нищо не се получи. Това беше просто твърдо за поглъщане хапче и трябва да отида някъде, където отново да се почувствам здрав. Доволен съм, че тази глава е зад мен“, допълва футболистът.

334