Сдружение Ботев Пловдив: Пак сме на ръба!


FUTBOL-TV

Сдружение Ботев Пловдив: Пак сме на ръба!

На страницата на Ботев (Пловдив) във "Фейсбук" беше публикуван призив към феновете на тима. "Канарчетата" се опитаха да активизират привържениците да станат членове на Сдружение "ПФК Ботев". Ето съобщението:

"Вероятно любимият ни футболен клуб не би съществувал днес без Сдружение ПФК Ботев (Сдружението). Сдружението изигра основна роля за оцеляването на клуба през трудностите в периода 2010-2015 г., и изигра ключова роля за завръщането му в елита на българския футбол. В живота обаче нищо не може да се приема за даденост и в момента БПФК отново е в много тежка ситуация, притиснат финансово и водещ битки за оцеляването си.

Бъдещето отново е мрачно и несигурно - пак сме на ръба! Ето защо масово участие и активност на привържениците ни в рамките на Сдружението е толкова важно. Обединените материални и духовни усилия на ботевистите дават стойността на Сдружението. Колкото повече наши привърженици се включат в него, толкова по-голяма е тежестта и значението му. Сдружаването е на всички и за всеки. Жизнеността на ботевистката общественост зависи от всеки един и от всички заедно. Вашето членство е от решаващо значение - моля, подновете или се присъединете днес. За да защитим задружно бъдещето на Ботев Пловдив!".

78