Лечков: Смяната на селекционера не стои на дневен ред


FUTBOL-TV

Лечков: Смяната на селекционера не стои на дневен ред

Дългогодишният вицепрезидент на Българския футболен съюз Йордан Лечков заяви след загубата на България от Финландия, че на този етап смяната на селекционера Георги Дерменджиев не стои на дневен ред. 

"Положителното е, че се даде възможност на други момчета да покажат какво могат. Има още един мач и няма смисъл да коментираме дали има нужда от нов селекционер. Този въпрос не стои на дневен ред. Реално погледнато Финландия с нищо не ни превъзхожда. Вкараха ни два гола от два удара. треньорите да направят анализи и да посочат грешките. Равностойни отбори, можеше да е 2:2, но изпуснахме дузпата. Имаме и болни от COVID-19, това е реалността".

"Казах преди 10 години, нека си видим си видим вътрешното първенство, да видим мачовете сряда и събота, кои българи играят, вижте Северна Македония, къде играят те, къде играят нашите момчета. Винаги съм казвал, че нашите трябва да покажат най-доброто от себе си. Може би прекалено много сме се радвали, вдигнахме летвата. Безкрайно ми е мъчно, трябва да имаме силно вътрешно първенство. Все по-малко имат желание младите за спорт, това е положението, всички сме виновни, дали аз, дали вие сте", каза Лечков.

  Сподели
151