Акрапович: ЦСКА е най-големият отбор в България


FUTBOL-TV

Акрапович: ЦСКА е най-големият отбор в България

Бруно Акрапович дебютира с победа като треньор на ЦСКА, след като "червените" разгромиха с 5:0 Ботев Ихтиман в мач за Купата на България.  Ето какво каза той в ефира на Диема:
 
"Двубоят протече така, както искахме. Пресирахме съперника, изглеждахме добре на терена, създадохме много шансове за гол, но още по-важно бе, че не допуснахме попадение. За този мач нямах голям избор от играчи по различни причини, но въпреки това показахме хубаво движение. Имам интелигентни футболисти, с които говорихме много - исках да разбера как се чувства всеки от тях, как иска да продължи кариерата му", започна бившият наставник на Локо Пловдив. 
 
"На този етап ЦСКА ще продължи да играе със същата схема в защита, защото нямаме време, а има много мачове. Отборът е свикнал да играе с бекове. Бях обещал на момчетата, че ако бием с повече от три гола, ще получат два дни почивка. Затова се радваха се много", коментира Акрапович.
 
Той бе категоричен, че ЦСКА ще се бори до последно и за шампионската титла, както и за Купата на България.
 
"Искам да променя някои неща в играта и едно от тях е да не допускаме противникът в близост до нашето поле. В атака един от вариантите е до Али Соу да има още един нападател - Ахмедов или Юрич.
 
Чувстваме се добре с хората, които заварих в щаба. Отворен съм към всички, тепърва ще се опознаваме.
 
Проблемите на Левски не ме интересуват, нито как ще излязат срещу нас. Аз си гледам моя отбор и анализирам нашата тактика. Искам да спечелим в дербито трите точки, както и във всеки мач. 
 
Лудогорец е силен отбор, но не сме се отказали от първото място в първенството. Ако купата на България е максимума този сезон, ще го постигнем. 
 
ЦСКА - това са четири големи букви. Това е най-големият отбор в България", каза като за финал Акрапович.

  Сподели
101