Али Соу: За мен бе важно да вкарам и да се покажа на новия треньор


FUTBOL-TV

Али Соу: За мен бе важно да вкарам и да се покажа на новия треньор

Стрелецът на ЦСКА Али Соу остана доволен, след като отбеляза дебютното попадение при победата с 5:0 срещу състава на Ботев Ихтиман в 1/16-финалите на Купата на България

Гамбиецът подчерта, че всички играчи са искали да се покажат в добра светлина пред новия треньор Бруно Акрапович, като голаджията насочи бързо поглед към гоялмото дерби с Левски

"Очаквам всеки мач да е труден, не беше лесно въпреки убедителната победа. Бяхме концентрирани и направихме всичко, което трябваше на терена. Свършихме работата си, както трябва. Всички се справиха добре и съм доволен в личен план, заради гола ми“, започна гамбиецът.

"Доволни сме, че имаме нов треньор, всички му вярваме на 100%. Той може да ни помогне, така че всички сме щастливи, че точно той ще ни е треньор. Лично за мен бе важно да вкарам гол и да се покажа в най-добрата си светлина пред него. Радвам се, че спечелихме първия мач под негово ръководство. Това беше само началото за нас, тепърва следват много трудни мачове“.

"За мен позицията на терена не е толкова важна, стига треньорът да ми вярва. При нас е важно всички да помагат, но лично аз харесвам свободата на терена и се чувствам по-позитивно като втори нападател. Когато има човек до мен си помагаме взаимно и това правя нещата по-лесни за мен. Ще търсим решенията занапред“.

"За нас футболистите и клуба е много важен мачът с Левски. Трябва да спечелим мача, независимо как. За нас е важно да се готвим всеки ден и да сме отдадени във всяка тренировка, за да сме готови, когато дойдат мачовете“, завърши Соу в ефира на Диема.

  Сподели
96