Новият треньор на Левски: Искам Rock 'n' roll на терена (видео)


FUTBOL-TV

Новият треньор на Левски: Искам Rock 'n' roll на терена (видео)

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков представи новия треньор на тима - Славиша Стоянович.

Събитието стартира в 10:30 часа в миксзоната пред сектор "В" на стадион "Виваком арена - Георги Аспарухов".

"Щастлив съм, че съм в Левски. Знам, че клубът се намира в тежък период. Много хора ме питаха дали не съм луд, че поемем тима. Има нещо по-важно от парите - емоцията, хората, които обичат и помагат на Левски. Съгласих се бързо да дойда. Искаме да вдигнем отбора на крака и да се върнем бързо в челото. Не е лесно да се носи фланелката на Левски. Благодаря за получения шанс. Трябва да си свършим работата", каза Стоянович.

"Много е труден моментът. Има много болни футболисти, има и национали. Предстои ни мач с ЦСКА София. За първи път съм в такава ситуация и не мога да кажа конкретно какво ще правим. Ще се движим ден за ден. Ще започнем тренировки и ще чакаме националите да се завърнат. Гледал съм мачове на "Левски“ и анализирах всичко, каквото е възможно. Едно е обаче да ги гледаш на живо, друго е пред компютъра. Има много нови играчи. Ще изчакам да видя всички на терена, а след това ще говорим по-конкретно какво искам от тях. Със сигурност има неща, които да подобрим. Лошото е, че в тези 14 дни няма да можем да работим сериозно и ще трябва да изчакаме. Надявам се ситуацията със спортния директор да бъде решена по-скоро, тъй като съм треньор и работата ми е на терена. Договорът ми е за две години. Ще работя с настоящите помощници. Чакам и моя асистент от Словения. Може да остана повече от две години, може и по-малко. Зависи от играта, резултатите. Трябва да сме спокойни и да вярваме. Не е моментът за гръмки изказвания, сега трябва да работим", допълни наставникът.

"Резултатите могат да се мерят с точки, с добра игра, с представяне на футболистите, с шампионска титла. Чакам да се запозная с играчите и да говорим какво се изисква от тях, както на терена, така и извън него. При мен няма промяна. Завинаги оставам Rock 'n' roll. Искам Rock 'n' roll и на терена, но дисциплиниран. Ще искам по-добро представяне от всички", категоричен бе Стоянович.

  Сподели
356