Шефът на Локо Пловдив: За никого не съм се женил, Локо може и без Акрапович


FUTBOL-TV

Шефът на Локо Пловдив: За никого не съм се женил, Локо може и без Акрапович

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски говори за евентуалното напускане на треньора Бруно Акрапович в посока ЦСКА пред БНР. Босненският специалист обяви, че напуска като се позова на клауза в договора, която му позволява да си тръгне, ако получи по-добра оферта. Крушарски заявява, че ще се запознае подробно с договора и днес ще говори по-подробно по темата, но е спокоен, че Локомотив ще продължи с доброто си представяне и без Акрапович.

"Винаги, когато слагат каруцата пред коня, се получава фаул. Ще водим разговора в работно време. Събота и неделя почивам. Имам нещо предвид, но в понеделник ще говоря. Ще видя какви са клаузите в договора и ще отговоря на всички въпроси. Аз проблеми нямам с никой. За никой не съм се оженил и за никой не съм се вързал.

Като иска, той решава и напуска, но има правила в играта. Защо да е шок, ако Акрапович напусне. И защо мислите, че няма Локомотив да продължи да играе същия хубав футбол. Нали знаете, че съм от стара коза яре. Нямам вариант за нов треньор. Но има хора, които са работили достатъчно време с него, за да продължат тактиката каквато е.

Никой от ЦСКА не ме е търсил. Ако искаха, да го бяха направили по-рано. До момента не са ме търсили. Проблемът е техен, не е мой. Преценете дали напускането на Аралица е свързано. Безмислено е да коментирам аз това. Ние продължаваме в същия дух и това, което е поставено като цел, ние ще го постигнем и без Акрапович", каза Крушарски. 

  Сподели
354