Лудогорец с нова лесна победа в шампионата


FUTBOL-TV

Лудогорец с нова лесна победа в шампионата

Лудогорец постигна категорична победа с 3:0 като гост на новака в елита - ЦСКА 1948. Срещата бе от програмата на 12-ия кръг на родния шампионат.

В герой за гостите от Разград се превърна румънската голова машина Клаудиу Кешерю. Той се отчете с две попадения и една асистенция към Мавис Чибота, който също наказа "червените".

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев не бе на резервната скамейка. Специалистът не се е почувствал добре във вчерашния ден и от съображения за сигурност е останал изолиран от отбора. 

След 20 минути игра Камбуров бе близо до гол, но негов удар попадна в напречната греда. В края на първата част Клаудиу Кешерю се възползва от грешка на Васил Шопов, който върна към Даниел Наумов. Нападателят пресече подаването, преодоля вратаря и откри резултата.

В 65-ата минута Клаудиу Кешерю изведе отлично резервата Мавис Чибота. Крилото нямаше абсолютно никакви проблеми да се справи с Даниел Наумов - 2:0. Десет минути преди края Алекс Сантана проби отдясно и с пас по земя намери Кешерю, а голаджията вкара за крайното 3:0.

  Сподели
84