Ботев Пловдив обяви, че кампанията в Helpkarma е успешна


FUTBOL-TV

Ботев Пловдив обяви, че кампанията в Helpkarma е успешна

От Ботев Пловдив обвявиха, че кампанията за набиране на средства чрез платформата Helpkarma е успешна. "Канарчетата" също така разкриха, че поради наближаващите срокове за плащане на дълга този дарителски канал е прекратен.

Всички, които искат да се включат в кампанията "Да живее Ботев Пловдив" могат да го направят пред другите дарителски канали на "жълто-черните". Както е известно пловдивчани се нуждаят от 565 хиляди лева, за да може клубът да продължи да съществува и след Нова година.

Ето какво написха от Ботев:

"Скъпи ботевисти,

Искаме да Ви информираме, че кампания за набиране на средства чрез платформата на  Хелпкарма(Helpkarma) е успешна.

Поради наближаващите срокове за плащане на дълга трябваше да прекратим този дарителски канал. На този етап остават другите дарителски канали като Ивентим, дарителска сметка, Благодарствената стена, продажба на тениски и дарение в кутиите в двата фен магазина.

Искаме да благодарим на целия екип на Хелпкарма(Helpkarma)  за подадената ръка и професионализма. Надяваме се повече фирми да работят по този начин. Пожелаваме им успех! И благодарим!

Не на последно място искаме да благодарим на всички жълто-черни и футболни сърца, които помогнаха да изпълним поставените си цели в тази дарителска платформа.

Силно вярваме, че кампанията "Да живее Ботев Пловдив“ ще бъде успешна.

Не спирайте да дарявате!

Само Ботев!".

  Сподели
111