Феновете на ЦСКА искат да има публика за мачовете с Левски и ЦСКА 1948


FUTBOL-TV

Феновете на ЦСКА искат да има публика за мачовете с Левски и ЦСКА 1948

От Трибуна Сектор Г настояват да има фенове по трибуните за двубоите на ЦСКА срещу Левски и новака ЦСКА 1948. Ето какво написаха феновете на "червените":

Уважаема общественост,
От почти седмица вече е в сила разпоредбата за забрана на публиката по стадионите в Първа лига. Самите ние осъзнаваме реално тежестта на цялостната обстановка у нас, както го доказахме преди и по време на мача с "Клуж" в София. Смятаме, че по този начин би могла да протече абсолютно всяка една организация на нашите срещи и за в бъдеще.
Разбираме, че във вашите очи, организираните фенове на футбола у нас винаги са били основният проблем и необходимото зло, с което да бъдат оправдавани и замазвани редица проблеми и ситуации. Но не разбираме как може да е забранено посещаването на футбол "на открито", докато тенис турнирът "Sofia Open 2020" се провежда в "Арена Армеец" и то с публика?
Не разбираме също така и как нощните клубове и заведения работеха до последно, а някои от тях продължават да го правят и в момента, заобикаляйки закона и ползвайки вратичката, която самите вие "случайно" им оставихте с вашите наредби? Дали задаваме реторичен въпрос или наистина противоепидемичните мерки там са на изключително високо ниво и рискът от зарази е в пъти по-нисък от стадиона? Дълбоко се съмняваме.
Бихме искали да припомним на всички отговорни органи, начело с правителството, че ни предстоят мачове с ментето наefbet и вторият отбор на София от Подуене. Ако до тогава не бъде намерен компромисен вариант, който да удовлетвори всички замесени в тази неприятна ситуация страни, ще сме принудени да потърсим алтернативни места, на които да наблюдаваме нашите мачове.
Бъдете здрави!

  Сподели
487