Лудогорец няма да има проблеми срещу Левски


FUTBOL-TV

Лудогорец няма да има проблеми срещу Левски

Лудогорец - Левски
Стадион: "Хювефарма Арена", Разград
Дата: 01.11.2020 г.
Час: 19:15 ч.
Съдия: Волен Чинков


Левски гостува на Лудогорец в среща от 11-ия кръг на родния шампионат. "Сините" са в криза и за първи път от доста време не влизат в подобен мач като равен с равен, а по скоро в ролята на аутсайдер. Отборът се раздели и с треньора си, като ще бъде воден от доскорошния капитан на тима Живко Миланов. Единственият плюс са многото проблеми и умората в състава на разградчани. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 1.

Временният треньор на Левски Живко Миланов е пожелал от ръководството на клуба Станислав Иванов да получи амнистия заради многото кадрови проблеми в състава. Младежкият национал бе пратен във "фризера", след като в края на трансферния прозорец отказа да бъде продаден на германския Ецгебирге Ауе. "Сините" се надяваха да се стигне до сделка, за да вземат свежи пари от продажбата на нападателя. Това обаче така и не се случи.

След като не се осъществи продажбата, бе изваден от групата за мачвете. Нападателят продължава да тренира с първия отбор, но не влиза сред 18-те за мачовете. Изпълнителният директор Павел Колев пък заяви, че Станислав трябва да реши какво да прави, защото договорът му изтича идното лято. Ако играчът не го удължи, то от 1 януари 2021 година ще е свободен да преговаря с други отбори, както и да подпише предварителен контракт, който да влезе в сила от лятото. Решение за амнистията на Стаси може да бъде взето и в минутите преди началот на мача.

Левски няма да може да използва Илия Юруков за мача с Лудогорец. Вчера младежкият национал бе освободен от тренировки заради проблеми с аддукторите. Въпреки големите надежди, че те ще отшумят до мача в Разград, но това не се случи. Друг юноша на "сините" обаче - Марин Петков, ще получи шанс срещу шампиона. Временният треньор - Живко Миланов, все още обмисля колко точно игрово време да даде на младока. Вероятността Петков да стартира като титуляр е малка и е по-вероятно да се появи на терена през втората част.

Паулиньо със сигурност няма да вземе участие в срещата на Левски с Лудогорец. В тренировките през седмицата не се включиха именно бразилският футболист и контузеният Симеон Славчев. Травмата на Паулиньо в глезена бе получена в срещата на столичани с Черно море. Така Живко Миланов ще има много проблеми за решаване.

В лагера на Лудогорец настроението не е никак добро. Отборът се провали във втория си мач в Лига Европа. Освен това Станислав Генчев има проблеми преди мача с Левски. Ихинио Марин, Клаудиу Кешеру, както и Кирил Десподов все още са контузени. Марин претърпя операция и със сигурност е аут, докато другите двама все пак имат малък шанс да се появят в игра срещу Левски, но дори това стане, то те няма да са титуляри.

Почти сигурно при толкова много отсъстващи в нападение, на върха на атаката отново ще започне Елвис Ману. Последният се справи отлично срещу ЛАСК, реализирайки хеттрик, който обаче не бе достатъчен дори за една точка. Жоржиньо може би ще получи игрови минути. Той не бе картотекиран за мачовете от Европа, но е на линия за родния шампионат. Това дава възможности на Генчев да даде почивка на някой от атакуващите футболисти.

 

ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - ЛЕВСКИ 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
393