ЦСКА ще прекъсне негативната си серия в шампионата


FUTBOL-TV

ЦСКА ще прекъсне негативната си серия в шампионата

ЦСКА - Царско село
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 01.11.2020 г.
Час: 16:45 ч.
Съдия: Станимир Тренчев


ЦСКА приема Царско село на своя стадион в среща от 11-ия кръг от родния шампионат. "Армейците" не се справят добре в шампионата, като това бе причината за уволнението на треньора Стамен Белчев. Последва престижно равенство срещу Рома на "Олимпико", което определено ще повдигне самочувствието на хората от "Армията". Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 1.

Новият треньор на ЦСКА Дани Моралес вероятно ще даде малко почивка на част от играчите. Най-вероятно един от тях ще е Георги Йомов. Националът игра цял мач в Рим и се представи на ниво, а Моралев има доста опции по крилата. Греъм Кери, Енрике Рафаел или Жул Кейта ще замени Йомов. Последният обаче ще бъде в групата за мача и при необходимост ще се появи на терена.

Не е изключено едно от редките си стартирания като титуляр да получи Ахмед Ахмедов. Бившият играч на Дунав е използван като "златна резерва" и вкара доста голове в последните минути. Моралес обаче има друго мнение по въпроса. Той смята, че Ахмедов има качества да играе повече от 15 минути на терена.

Тибо Вион и Жеферсон Телес са другите двама, които могат да получат почивка. Иван Турицов най-вероятно ще стартира от първата минута. Мястото Жеферсон пък може би ще бъде дадено на Пеняранда.

Отборът на Царско село е доста непоследователен в изявите си. След загуби от непретенциозните Славия и Ботев Враца, последваха два добри мача с победа над Черно море и равен срещу Лудогорец, за да се стигне до катастрофалната загуба от Локомотив Пловдив.

Треньорът на "царете" Любослав Пенев за пореден път бе свързван с ЦСКА. Уволнението на Стамен Белчев доведе до слухове за нов наставник на "армейците" и логично едно имената бе това на Ел Голеадор. Босът на Царско село Стойне Манолов обаче заяви, че никой от ЦСКА не се е свързвал с него или с Пенев. Манолов обаче не скри, че има договорка с Любо за това, че треньорът може да си тръгне по всяко време, стига да получи оферта от по-голям тим.

Пенев сега е фокусиран в мача с ЦСКА. Той няма проблеми с контузени или наказани играчи и ще може да разчита на най-доброто за двубоя. В състава на Царско село личат имената на двама бивши капитани на "армейците". Става дума за Иван Бандаловски и Борис Галчев.

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА - ЦАРСКО СЕЛО 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
419