Павел Колев: Стоянович е възможен вариант за следващ треньор на Левски


FUTBOL-TV

Павел Колев: Стоянович е възможен вариант за следващ треньор на Левски

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви, че Славиша Стоянович е сред възможните варианти за нов треньор на "сините". Той стори това след УС на клуба. Колев говори за турнетата, които клубът предвижда, както и за евентуален спонсор.

"Ще бъдем в Исперих, Разград, Русе. Имаше доста въпроси, включително дали има смисъл да го провеждаме това турне. Хората могат да ни очакват в този регион. Надявам се скоро да тръгнем към южна България", каза той.

"Ефектът след първото турне беше добър. Хората всеки ден пращат писма и питат кога могат да ни очакват в техния град. Промяна в клуба няма. Нямаме подписан договор. Придвижват се нещата. Има процедури, които трябва да бъдат приключени. Те зависят от съответната компания. Надяваме се до края на тази седмица или началото на другата да има яснота", добави Колев.

"Наско Сираков запозна членовете на УС с оставката на Георги Тодоров. Отборът ще бъде воден от помощниците. Разговори с нов треньор се водят в момента. Но не са приключили. Славиша Стоянович? Той е възможен вариант, да", добави Колев.

"Няма разговори за спортен директор", завърши Колев.

  Сподели
113