Стефан Аладжов: И от луната да дойде треньор, първо трябва да се оправят нещата


FUTBOL-TV

Стефан Аладжов: И от луната да дойде треньор, първо трябва да се оправят нещата

Играчът с най-много мачове в историята на Левски Стефан Аладжов бе гост в "Студио Дерби" и коментира състоянието на "сините". Според легендата нещата трудно биха се оправили в отбора, ако се залага само на юноши, които не са обиграни. 

"Левски винаги е бил начело, ако се върнете назад в историята. Сега обаче има други проблеми, но когато се излезе на терена, трябва да даваш всичко от себе си. Започнаха вече да ни бият и на "Герена". Така, ако вървим, не виждам къде ще бъдем в класирането. Предстоят трудни мачове, но то всички отбори са трудни вече.

Дано си възвърнат самочувствието момчетата, иначе ще ни бъде много трудно занапред. Трябва тези момчета да се пращат да се поочукат във Втора лига, тя също е на едно високо ниво. Да вземеш някого от юношеския отбор и да го вкараш в първия състав не става. Трудно е да се говори. Това ли е дъното, можем ли по-надълбоко да копаем? Не можем по-надолу. Ако започнат победите, ще дойдат и спонсори. За 10-то място няма да дойдат спонсори, трябва да си в челото, за да стане това", заяви Аладжоев.

"Ако ще и от луната да дойде треньор, трябва да се оправят нещата. Познавам се с Гошо Тодоров, той е добър човек, 6 пъти е бил викан на пожар да вади горещите картофи. Сам си призна, че може би не си е представял Левски да достигне до там. Аз, когато играх, лидери бяха почти всички. Препълваха се стадионите, спомням си, ако биехме Черно море и Ботев (Пловдив) на техен терен, ставахме шампиони. Сега се надявам да се оправят нещата, но с млади момчета, които току-що стъпват на терена, трудна работа.

146