Кьолн ще надиграе Хановер


.

Кьолн ще надиграе Хановер

Изтегленият мач от Бундеслигата в този кръг е между Кьолн и Хановер на “Рейн-Енерги Щадион”. И двата тима постигнаха победи в предишния кръг и сега ще се стремят да натрупат още точки.

Тимът на Кристоф Даум изненада Щутгарт като гост миналата събота, което бе добре дошло, тъй като бе загубил два пъти поред преди това. “Козлите” са 11-ти в момента, което не е зле за новак. Даум отново ще заложи на формацията 4-2-3-1. Ехрет все още не напълно готов за цял мач, така че отляво ще видим Чихи.

Хановер прави чудеса въпреки многото контузени футболисти. У дома миналата седмица те победиха борещиятсе за титлата Хамбургер с 3:0. Това сложи край на лоша серия от 4 мача без успех и даде надежда на хановерци, че могат да изплуват далече от опасната зона. Притесненията за Дитер Хекинг намаляват, след като Марио Егиман и Франк Фаренхорст ще са готови да се завърнат в защитата.

Хановер може да поднесе нова изненада, въпреки че в този двубой по-вероятно е домакините да ликуват. И двата отбора влизат пределно мотивирани за успех. Кьол има по-малко проблеми, а и е на по-изгодна позиция в класирането, което ще даде спокойствие.  Реалният изход от мача е минимална домакинска победа.

Прогноза – 1
Точен резултат – 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
60