Черно море ще си тръгне с точка от Герена


FUTBOL-TV

Черно море ще си тръгне с точка от Герена

Левски - Черно море
Стадион: "Виваком арена - Георги Аспарухов", София
Дата: 24.10.2020 г.
Час: 20:15 ч.
Съдия: Георги Кабаков


Левски приема Черно море на своя стадион в среща от 10-ия кръг на родния шампионат. "Сините" вдигнаха малко самочувствието с очаквана победа над аматьорите от Партизан Червен бряг в мач за Купата на страната. Пред "сините" сега стои доста по-сериозно предизвикателство. "Моряците" от своя страна са доста непостоянен отбор и редуват силни и слаби мачове. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х.

Наставникът на Левски Георги Тодоров даде шанс за изява на юноши и играчи, които по-рядко попадат в състава в двубоя в Червен бряг. Сега обаче титулярите отново ще се завърнат, но не е изключено да има малко изключения.

След двубоя с Партизан, наставникът на Левски Георги Тодоров скастри здраво звездата на "сините" Паулиньо. Специалистът предупреди бразилеца, че няма да го чака дълго и ако продължава така, скоро ще го прати на пейката за сметка на младия Марин Петков. Не е изключено този ход да влезе в действие още в срещата с Черно море.

Робърта е бил болен преди мача за Купата и това една от причините да не стартира тогава като титуляр. Другата е, че е претърпял катастрофа, но за щастие всичко с него е наред. Очаква сега да е на разположение, макар и той да не се нрави много на треньори и фенове в последно време.

Другият, който пропуска мача ще е Станислав Иванов. Той има проблеми с ръководството, тъй като отказа трансфер в тима от Втора Бундеслига - Ерцгебирге Ауе. Шефовете на "сините" били убедени, че бившият футболист на тима и сега мениджър - Днони Ингълс мъти главата на Стаси, което в крайна сметка доведе до изваждането му от състава и замразяването на таланта. Според запознати тази ситуация обаче може да се промени, ако младежкият национал се раздели с Джон Ингълс.

Пред треньора на Черно море Илиан Илиев има доста проблеми преди мача. Извън сметките на Илиев са вратарят Георги Георгиев и Стефан Станчев, които са с травми. Срещата пропускат още Денислав Ангелов, Георги Божилов, Велислав Василев, Файсел Касми и Лъчезар Йорданов.

 

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ЧЕРНО МОРЕ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
382