Левски ще си тръгне с победа от Червен бряг


FUTBOL-TV

Левски ще си тръгне с победа от Червен бряг

Партизан Червен бряг - Левски
Стадион: "Градски", Червен бряг
Дата: 21.10.2020 г.
Час: 14:30 ч.
Съдия: Димитър Димитров


Левски гостува на Партизан в Червен бряг в среща от 1/16 финалите в турнира за Купата на България. "Сините" не са в най-добрата си форма, но въпреки това влизат в мача като фаворити и всичко, освен победа срещу полуаматьорите би било сметнато за провал и сензация. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 2.

Настроението в лагера на Левски не е много приятно след загубата от Славия преди броени дни. Освен това финансовите проблеми в отбора не спират. Все повече се говори за това как тимът да бъде спасен.

Старши треньорът на Левски Георги Тодоров може би ще направи няколко промени в състава, в сравнение с титулярите от "Овча купел". Не е изключено той да даде шанс за изява на част от юношите, които тренират с първия състав.

Освен това като титуляр може би ще стартира Валери Божинов. До този момент той не попада в сметките на Тодоров, като дори се заговори, че може отново да напусне, тъй като е получил предложение от бившия си тим - Лече. За Божинов няма да е проблем да разстрогне с Левски, като едва ли някой ще му прави спънки. В Левски не са особено очаровани от формата, в която се намира някогашния футболист на Ювентус, Манчестър Сити и Фиорентина.

Стивън Петков може би също ще е титуляр. Той се появи като резерва срещу Славия, а сега ще стартира от първата минута. Реално Георги Тодоров не може да разчита само на Живко Атанасов. Последният е наказан, заради глупавия червен картон, който си изкара в дербито с "белите".

"Ако Левски не победи Партизан Червен бряг ще е трагично. Ще вземат участие играчи, които по-рядко попадат в състава. Надявам се да отбележим голове и да зарадваме феновете. На физическо ниво момчетата са добре, виждате и с 10 човека надиграхме Славия. По отношение на опита и майсторството обаче трябва още да се работи", заяви Тодоров.

Президентът на Партизан (Червен бряг) Ангел Стоянов обеща да заколи три агнета като дар за всеки, който се разпише във вратата на Левски. Двата тима се изправят един срещу друг в сряда в мач от 1/16-финалите за Купата на България.

"Вярваме. Ние винаги вярваме! Трудно, много трудно ще е, но вярата си е вяра!", заяви шефът на Партизан пред bTV.

Един от играчите - Калоян Тодоров, обеща да повози на трактора си Валери Божинов. Той има намерение да го разведе из масивите на плевенското село Вълчитрън, където халфът на Партизан се занимава със земеделие.

"Ние си имаме стратегия: преди всеки мач до 5 сутринта сме на маса и после на мач. Излизаме доста концентрирани, между другото", разказа Митко Красимиров.

 

ПРОГНОЗА: ПАРТИЗАН ЧЕРВЕН БРЯГ - ЛЕВСКИ 1:4

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
411