Венци Стефанов: Феновете на Левски защо не стояха по дърветата?


FUTBOL-TV

Венци Стефанов: Феновете на Левски защо не стояха по дърветата?

Президентът на Славия Венци Стефанов бе щастлив след победата на “белите" срещу Левски в едно от дербитата на 9-ия кръг на родното първенство. Той оприличи действията на привържениците на съперника като “вандалщина", тъй като феновете на гостите строшиха сумати седалки в техния сектор.

“Двата тима се бориха за успеха. Ние спечелихме, тъй като имахме по-голямо желание за победата. С новия треньор се промени нагласата в тима и резултатите идват. Най-лошото нещо са безброй счупени седалки в другия сектор. Не знам как да коментирам такава вандалщина. Полицията е нужно да вземе отношение спрямо тях. Феновете защо не стояха по дърветата? Ще трошат седалки на всеки стадион, на който отидат ли? Кои са те, че да казват? Всички ли е нужно да се съобразяваме със “Те"?", коментира Венци Стефанов.

“Винаги това дерби е било оспорвано – то е най-старото в България. От тук натам нещата ще се решават на футболния терен и с футболни аргументи и трябва да е точно така. Доволен съм от съдийството, справедливо беше, въпреки че имаше отсъждания, които не ми харесаха", добави босът на Славия.

Венци Стефанов похвали и новия треньор Александър Тарханов. Босът на “белите" заяви, че веднага след като му се е обадил, руският специалист е тръгнал за България.

“Новият треньор внесе самочувствие, бързина, острота, а на вратата Георги Петков спомогна за сигурност и спокойствие в защитата. Тези двубои се печелят с дух. Колкото по-силен дух имаш, толкова по-голям е шансът да спечелиш. Чужденците на единия тим се брояха на пръсти, в другия отбор нямаше чужденци. Вие ще кажете, че и Тумбак е чужденец в България. Търсите под вола теле. Няма чужденци в Славия, разчитаме единствено на българи. Треньорът е повече българин от много други наставници", завърши босът на най-стария столичен клуб.

  Сподели
157