Георги Петков: Каква беше тази злоба към Кабов?


FUTBOL-TV

Георги Петков: Каква беше тази злоба към Кабов?

Опитният страж на Славия Георги Петков остана доволен от победата над Левски. Петков се изуми на агресията от "сините" футболисти спрямо Атанас Кабов, който замени Левски със Славия съвсем наскоро.

"Най-важното е, че си повярвахме. Два или три мача падаме в последните секунди, но днес точно срещу Левски момчетата се раздадоха и победихме", започна Петков.

"Така са наредени нещата, че това трето място, което спечелихме, както и малкото почивка, която имахме, а след това Загорчич си тръгна. След това се събраха 1-2 загуби и сега останахме опитните футболисти да дърпаме каруцата. Свихме се малко и не показвахме играта, която трябва. Нас ни чака много тежка година, защото има нови играчи, както се вижда и по-млади, така че ще ни е трудно и няма да се предаваме. Мисля, че нещата ще се получат".

"В ситуацията за гола видях, че защитата на Левски е на центъра и бях сигурен, че ако уцеля добре топката ще изведа някой. Радвам се, че Калоян вкара гола, но можехме в 42-ата минута да решим всичко, тъй като Кабов можеше да вкара второ попадение. Неприятно е момче, което идва от Левски, да бъде малтретирано така. Не знам тази злоба какво е, постоянно е в хората. Така е решил, видял е перспектива в нас", заяви Петков.

"Ако тръгна да обръщам внимание на всеки, който е на стадиона, трябва да съм свършил с футбола. Нито говоря към феновете, нито нищо. Какво означава първи избор? Когато Славия има нужда от мен, аз съм готов да помагам. Надявам се да съм жив и здрав да продължавам да играя. Не се притеснявам, защото имаме уникално момче – Стефан Вуцов. Бъдещето е пред него и дано скоро да дебютира. Той има много качества, за да е при нас, ние го подкрепяме".

"Нека новият треньор да опознае футболистите първо, защото той е работил само с трима-четирима от предния му престой. Вярвам, че нещата ще се получат", завърши Георги Петков.

  Сподели
326