Жоро Тодоров: Не знам докога ще търпя!


FUTBOL-TV

Жоро Тодоров: Не знам докога ще търпя!

Наставникът на Левски Георги Тодоров остана за пореден път невероятно разочарова от безличното представяне на своя тим при поражението с 0:1 при гостуването на Славия

Специалистът сподели своето негодувание от нелепо допуснатия гол, както и последвал червен картон на Живко Атанасов в края на първото полувреме, които предрешиха мача. Той призна също така, че липсата на братята Цоневи и Стайн Спиерингс оказва сериозно влияние. 

"Загубихме мача за 1 минута. Не мога да повярвам, че сме толкова наивни. Вместо да вкараме гол, получихме в ответната атака, а след това и този глупав червен картон. Ще ни е трудно и в идните мачове. Започва тежко време, след излизането на Боби Цонев не можем да отбележим“, започна треньорът в ефира на Диема. 

"Почти във всеки мач допускаме такива голове. Не знам до кога аз ще изтърпя това обаче. Губим пореден мач по изключително наивен начин. Липсва ни майсторство и опит, не агресия“.

"Най-добре е да попитате Живко защо направи тази глупост. Аз не мога да кажа. Мисля, че Мартин Райнов играе добре, но с братята Цоневи и Спиерингс играехме футбол, докато сега ще трябва да променим стила. В противен случай ще допускаме грешки. Тримата даваха класатав отбора.

"Ситуацията между Стаси Иванов и клуба не е нещо, за което мога аз да кажа каквото и да е. Нещата са между двете страни, за да се решат“.

Тодоров за пореден път изрази недоволството си от безобразната форма на крилото Паулиньо, който отново не впечатли с изявите си срещу Славия, при пораженитео с 0:1. Спецаилистът сподели, че по негови наблюдения бразилецът не играе и на 30% от своя капацитет през последните месеци. 

"Не съм доволен от Паулиньо, от другите също има какво да се желае. Най-добре може самият Паулиньо да каже защо не е на необходимото ниво. След една контузия преди 2 години не показва и 30% от това, което може, а от него се очаква да помага на отбора“

"Трагично ще бъде, ако не спечелим мача си за Купата и то убедително. Надявам се да отбележим голове, за да си върнем самочувствието пред гола. Физически се справяме добре, днес с 10 човека надигравахме Славия. Надявам се хората, които влязат обаче да си заслужат мястото с игра", завърши Георги Тодоров.

  Сподели
251