От Левски уредиха два сектора за феновете си за визитата в Овча купел


FUTBOL-TV

От Левски уредиха два сектора за феновете си за визитата в Овча купел

Ръководството на Левски е постигнало договорка да получи не един, а цели два сектора за своите фенове за визитата си на стадион "Славия". Така почти сигурно ще се избегнат грозните сцени от Коматево, когато две от фракциите на "сините" се сбиха помежду си. Ето какво обявиха от пресслужбата на Левски преди най-старото столично дерби:

Желаещите да подкрепят любимия отбор в двубоя срещу "Славия“ от 9-ия кръг на Първа лига в неделя, 18 октомври от 20:15 часа на стадион "Славия“, могат да си закупят билет срещу предоставяне на абонаментна карта за сезон 2020/2021 г. Талоните са на цена от 10 лева и се пускат в продажба в 15:00 часа днес, 16 октомври на касата на Сектор А на стадион "Виваком Арена – Георги Аспарухов“. В продажба се пускат 550 билета за Сектор В и 150 билета за Сектор Г на стадион "Славия“.

Непродадените билети ще бъдат пуснати в свободна продажба в неделя, 18 октомври от 10:00 часа отново на касата на Сектор А на стадион "Виваком Арена – Георги Аспарухов“. Съгласно решение на НС и УС на "ПФК Левски“ от 29.09.2020 г. билетите ще са персонализирани и ще се продават само срещу представяне на документ за самоличност.

Влизането на стадион "Славия“ ще става през вход Б и вход В срещу предоставяне на документ за самоличност и билет за срещата.

  Сподели
151