Десподов се среща с ПР - подготвя отговори за журналистите


FUTBOL-TV

Десподов се среща с ПР - подготвя отговори за журналистите

Кирил Десподов отказа да говори пред медиите по темата "Лудогорец". Бившият играч на Каляри и ЦСКА подмина запитванията на репортерите за трансфера му в тима от Разград. "Скоро ще дам пресконференция и ще говоря за трансфера. Сега съм в националния отбор и мога да говоря само за националния отбор", отсече Десподов след загубата на България с 1:3 от Унгария.

FTV разбра, че Десподов е говорил с ПР специалист, като двамата трябва да обсъдят отговорите, които Десподов ще даде на пресконференция. На нея той ще бъде официално представен, като ще позира със зелена фланелка. Както е известно - той ще вземе номер 11. След това роденият в Кресна играч ще трябва да отговаря на въпроси на журналисти, а тук се очаква кръстосан разпит. Футболистът обаче има един коз и това е, че той знае голяма част от въпросите, които са му подготвили медиите. Точно тук идва и работата на ПР специалистът. Човекът, който се занимава с Пъблик рилейшънс ще даде най-добрите отговори на Десподов. Специалистът от Връзки с обществеността ще държи на това най-вече Десподов да изглежда спокоен и да не си изпуска нервите по време на брифинга. От Лудогорец веднага са предложи на Десподов своя ПР, като не е изключено той да се възползва и от неговите услуги. 

Пресконференцията на Кирил Десподов в Лудогорец все още няма дата и час, но се очаква тя да бъде насрочена веднага след края на лагера на националния ни отбор.

  Сподели
510