Шеф в Лудогорец: Обвиненията към Десподов не са състоятелни


FUTBOL-TV

Шеф в Лудогорец: Обвиненията към Десподов не са състоятелни

Спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков коментира трансфера на национала Кирил Десподов от Каляри. Това стана на официалната пресконференция, която бе предвидена за представянето на  друго ново попълнение на разградчани - Жозуе Са от Андерлехт. Медиите обаче се интересуваха доста повече за бившия играч на ЦСКА. Десподов е атакуван от феновете на "армейците", които не крият огорчението си от избора на футболиста да продължи кариерата си в Лудогорец, при положение, че до скоро имаше голямо желание да играе в чужбина. 

"Не сме плащали трансферна сума за наема на Десподов, а заплатата му е далеч по-малка от цитираната в медиите. Надяваме се другата седмица да направим пресконференция и да го представим. Тогава ще говорим повече по този трансфер. Първият ни разговор за Кирил Десподов беше вечерта на 4 октомври. Обвиненията към клуба и към играча в общественото пространство не са състоятелни“, заяви Караманджуков.

"Договорът на Жозуе Са е за три сезона. Той е беше желан от треньорския състав и е подходящ за стила на Лудогорец. Изпълнихме на 99% желанието си да подсилим отбора. Оттук насетне може да има един или два изходящи трансфера. Светослав Дяков продължава да е футболист на Лудогорец“, допълни спортният директор на "орлите“.

"Доколкото знам, Върба приема необходимите мерки за възстановяването си след операцията. Засега няма притеснителни признаци в здравословното му състояние“, призна Георги Караманджуков.

  Сподели
121