Феновете на ЦСКА бесни на Десподов - заляха профила му със заплахи


FUTBOL-TV

Феновете на ЦСКА бесни на Десподов - заляха профила му със заплахи

Изненадващият трансфер на Кирил Десподов в Лудогорец вбеси до краен предел феновете на бившия му клуб ЦСКА. Привържениците на "червените" заляха с коментари профилите му в социалните мрежи, в които изразяват огорчението си от решението му да продължи кариерата си в Разград. Вчера доскорошният играч на Каляри парафира с шампионите на България, които са основен конкурент през последните години на ЦСКА.

"Армейците" правят паралел с бившия му съотборник Антон Недялков, който пристигна в Лудогорец след кратък престой в американската МЛС, който пък закупи от ЦСКА. Най-буйните му обещават "паметно" посрещане на "Българска армия", когато се появи с екипа на Лудогорец. Не е изключено обаче Десподов да е постигнал уговорка с босовете на разградчани - да не играе срещу бившия си тим.

Самият тартор на Сектор "Г" Иван Велчев-Кюстендилеца заяви в една от фейсбук групите на ЦСКА, че е направил опит да се обади по телефона на Десподов, но националът на България не е отговорил на обаждането.

Феновете припомнят и публикация на Десподов от 2017 година, в която се изразява доста иронично по адрес на Лудогорец. Тогава той обявява, че "някои неща не се купуват с пари", но според феновете сега "той се е продал".

 

  Сподели
383