Жоро Тодоров: Тежки контузии! Без тези играчи нямаме идея как да градим играта


FUTBOL-TV

Жоро Тодоров: Тежки контузии! Без тези играчи нямаме идея как да градим играта

Треньорът на Левски Георги Тодоров заяви, че "сините" ги чакат тежки дни, след като загубиха трима от основните си футболисти в средата на терена. Както е известно Радослав Цонев получи тежка травма в коляното, а Стайн Спиерингс бе продаден на Тулуза. В мача срещу Ботев Враца пък Борислав Цонев получи контузия. Тодоров призна, че може да става дума за много тежка травма.

"Има разочарование. Футболистите се раздадоха, не се пестяха и до края искаха победата", започна той на брифинга след равенството с Ботев Враца.

"За съжаление ни напуснаха хора, имаме и контузени. Те даваха облика на отбора. Чакат ни тежки дни. Тежко е състоянието на Боби Цонев. Има болки в коляното и глезена. Доктора каза, че са връзки, но нека да не избързваме. Много са важни хората в средата на терена. Ние имахме една тройка - двамата братя и Стайн, но само за 2 мача тази формация приключи. Ние нямаме идея сега как да градим играта. Всичко е на желание в момента. Сега ще бъде много трудно да търсим играчи с такъв профил. Чакат ни тежки дни. Нямаме ли хора в средата на терена, които да могат да играят футбол, ще ни бъде много трудно", каза Тодоров.

  Сподели
250