Левски и Ботев Враца поделиха по точка


FUTBOL-TV

Левски и Ботев Враца поделиха по точка

Левски и Ботев Враца завършиха наравно при резултат 0:0 в мача от 8-ия кръг на родния елит. Двата тима изиграха равностоен двубой с положения и пред двете врати. Така може да се каже, че резултатът е закономерен.

На стадион "Виваком арена - Георги Аспарухов" столичани не можеха да разчитат на своята публика, тъй като изтърпяват наказание от един мача заради ексцесиите в Пловдив. Още в петата минута обаче нова лоша новина сполетя "сините", след като играчът в най-добра форма Борислав Цонев бе контузен и напусна на носилка. Тепърва ще става ясно колко сериозна е неговата травма. Той обаче ще е под въпрос за предстоящите мачове на националния ни отбор.

В 17-ата минута Стивън Петков беше близо до гол, но Красимир Костов спаси на голлинията удара с глава на играча на Левски. В 35-ата минута капитанът на "зелените" Валери Домовчийски стреля от границата на наказателно поле, но нацели гредата. След почивката отново имаше положения и пред двете врати, макар те да не бяха много. Последваха нови две принудителни смени, този път в лагера на гостите. Първо се контузи Илия Миланов, а след него терена напусна и Ивайло Михайлов. В крайна сметка до гол така и не се стигна.

  Сподели
180