Акрапович: Имахме добра защита срещу много силен противник


FUTBOL-TV

Акрапович: Имахме добра защита срещу много силен противник

Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович коментира победата на неговия тим срещу ЦСКА с 2:1 в едно от дербитата на 7-мия кръг на родния елит. Треньорът на "смърфовете" заяви, че те са свършили своята работа още през първото полувреме и е доволен от своите футболисти. 

"Свършихме си работата през първото полувреме, когато имахме и малко късмет. Имахме добри сутуации, дошли след пресета, която наложихме. Мисля, че дори да не беше автогол, Диниш Алмейда, който беше зад него, щеше да отбележи. Вторият гол е типичен за нас - хубава преса и изненада за противника. Имаше още хубави неща, които не можахме да завършим по начина, по който искахме. Противникът е силен отбор. Ние направихме хубаво първо полувреме. На почивката казах на момчетата, че това е опасен резултат - ако ни отбележат един гол, ще има време и за втори. Мисля, че сме свършили добра работа, ако съпоставим колкото положения имаше ЦСКА срещу Лудогорец, а колко днес срещу нас. Мисля, че имахме добра защита", коментира специалистът.

"Въпросът е колко можеш да рискуваш срещу един такъв силен отбор. Видя се какви силни играчи на резервната скамейка. Ние нямаме такива възможности. Момчетата се раздадоха във всяка ситуация. Единствено случайно можеше нещо да се случи. Справихме се много добре. Интересна е ситуацията сега за нас. На точка сме пред Берое и зад Лудогорец. С всеки изминал мач ще изглеждаме все по-добре. Днес не исках да рискувам с Пепи (Витанов). Не позволявам да се рискува, когато някой има проблем".

"Ние играем мач за мач. Опитваме се да радваме хората. Ако всичко е наред, всичко е възможно. Лудогорец, ЦСКА и Берое разполагат с качествени играчи", завърши Акрапович.

  Сподели
117