Белчев: Ние си вкарахме и двата гола, с които Локомотив поведе


FUTBOL-TV

Белчев: Ние си вкарахме и двата гола, с които Локомотив поведе

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев бе доста разочарован от представянето на своя тим при загубата от Локомотив Пд с 1:2. Той бе категоричен, че "червените" не са били в състояние да отговорят на агресията на "смърфовете" преди почивката, когато паднаха и двата гола за домакините. 

"През първото полувреме не можахме да отговорим на агресията на Локомотив Пловдив. След почивката надиграхме съперника, но не можахме да се възползваме от малкото възможности, които имахме. Трябваше повече да пресираме противника и да използваме фланговете, но не се получи. Ние си вкарахме и двата гола, с които Локомотив поведе - дойдоха от наши грешки. Сега трябва да се опитаме да не ги повтаряме. През второто полувреме имахме надмощите. Трябваше да сме по-агресивни пред наказателното поле на Локомотив", каза Белчев.

Той коментира и предстоящия мач с Базел от плейофите за влизане в груповата фаза на Лига Европа.

"Трябва да се настроим по най-добрия начин за мача с Базел. Трябва да се справим със сгъстения цикъл. Не можем да си избираме къде и кога да играем, затова сега е важно да възстановим играчите и да се справим със задачата си в четвъртък", допълни специалистът.

  Сподели
150