Белчев: ЦСКА има своите шансове срещу Базел


FUTBOL-TV

Белчев: ЦСКА има своите шансове срещу Базел

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев обяви след успеха с 3:1 над фарьорския Б36, че е щастлив от успеха, но подчерта, че пред тима има още много работа.

"Имахме два гола преднина на полувремето. Като цяло не беше толкова лесно на терена. Противникът до последно щеше да се опитва да направи нещо. Не можахме да вкараме трети гол и от там се появи несигурност", заяви Белчев.

"Ние се подготвяме по един и същи начин за всеки съперник. Някой път се получава, някой път не. През първата част играхме много силно. Пресирахме високо, държахме топката. Имахме много ситуации", заяви още Белчев.

"На полувремето си говорихме, че мачът започва сега. Трябваше да имаме скорост и острота в предна позиции. Трябваше повече да използваме фланговете", заяви още той.

"Всеки мач е различен. Но на мен ми се иска крилата да се справят. Ако спечелиш битката на по фланговете, ще спечелиш и мача. Трябва да се опитаме да използваме празните пространства. Доволен съм от всички, от Йомов, от Кери. През втората част намалихме оборотите, може би имаше умора. Това е", заяви още той.

"Ще използваме максимално тези 6 дни. Първо обаче имаме мач с Локомотив. Мачът с Базел ще е бонус", заяви още той. "Ще гостуваме в Базел, но ще трябва да се справим с наличните хора. Със сигурност ще разузнаем добре отборът на Базел. Но ЦСКА ще има своите шансове. Дано да ги използваме", заяви още той.

  Сподели
122