Боби Цонев: Мачът срещу ЦСКА 1948 не е дерби


FUTBOL-TV

Боби Цонев: Мачът срещу ЦСКА 1948 не е дерби

Халфът на Левски Борислав Цонев заяви, че не възприема предстоящи мач с ЦСКА 1948, като дерби. Двубоят е утре от 21:00 часа на стадион "Георги Аспарухов". Цонев говори пред медиите по време на награждаването си в Пресклуб "България" за "Играч на кръга" за представянето си при победата над Етър с 2:1.

"Щастлив съм от факта, че победихме и спечелихме трите точки. Те са много важни за нас. Всеки футболист обича да вкарва голове, това му носи самочувствие. За мен всеки мач е еднакъв. Искам да съм концентриран и да помагам на отбора. Трябва да спазваме тактическите указания на треньора и да победим. Мотивацията трябва да е една и съща всеки мач. Победата над Етър ще ни даде импулс за следващите мачове. Радвам се, когато отбележа от фаул. Тренирам тези удари и опитвам да ги подобрявам. Много неща ме накараха да се върна в Левски. Обичам клуба от малък. Знам, че моментът е труден. Веднага, след като ми се обадиха се заинтригувах. Искам да помагам в този труден момент. Не възприемам мача с ЦСКА 1948, като дерби. За тях е нормално да го възприемат така, но за нас е просто един мач, в който трябва да покажем най-доброто от себе си. Целта ни е да спечелим", обясни Цонев. 

"Гледах вчера мачовете на нашите отбори в Европа. ЦСКА заслужено победи вчера. Аз се радвам, когато български отбор победи. Локомотив игра добре и малко не им достигна", заяви още Цонев.

  Сподели
94