Всички на Армията дадоха отрицателни тестове за коронавирус


FUTBOL-TV

Всички на Армията дадоха отрицателни тестове за коронавирус

Тази сутрин всички футболисти, треньори и служители на ЦСКА се подложиха на задължителните по всички изисквания на УЕФА тестове за COVID-19, с изключение на Петър Занев и Ахмед Ахмедов, които все още са под карантина. Всички взети проби са отрицателни и отборът се готви усилено за поредната европейска битка.

Припомняме Ви, че ЦСКА пусна в продажба виртуални билети и за втория си домакински мач в Лига Европа срещу беларуския БАТЕ Борисов. Двубоят от втория квалификационен кръг на турнира е насрочен за 17 септември (четвъртък) от 20:00 часа на "Армията" и заради пандемията от коронавирус ще се играе пред празни трибуни (при закрити врата).

Всички събрани средства от продажбата на виртуалните билети отново ще бъдат предоставени на Академия ЦСКА, за да подпомогнат развитието на младите таланти от детско-юношеската школа на клуба. 

Утре в продажба ще бъде пусната и официалната програмка за двубоя между ЦСКА и БАТЕ Борисов. От нея ще научите какви са очакванията на някои от главните действащи лица за предстоящия сблъсък, интересна статистика за двата отбора, както и още любопитни факти от историята. 

  Сподели
85