Божинов към Ради Цонев: Чакаме те, за да мечтаем за нещо голямо


FUTBOL-TV

Божинов към Ради Цонев: Чакаме те, за да мечтаем за нещо голямо

Нападателят Валери Божинов, който се очаква да подпише с Левски съвсем скоро, остана много доволен от новината, че Радослав Цонев ще му бъде съотборник. Както е известно, халфът от утре ще се завърне официално на "Герена", след като "сините" и Лече се договориха.

"Завинаги си "жълто-червено" сърце. Сега те чакам и нямам търпение да те прегърна утре. Всички те чакаме тук. Имаме нужда от теб и страхотни качества, които притежаваш, за да ни накараш да мечтаем за нещо голямо с фланелката на Левски София", написа Божинов на италиански под поста на Цонев в личния му профил.

Както е известно Божинов също е играл за Лече, но двамата не се засякоха в тима от Италия. Сега обаче това ще се промени, но ще се случи в Левски.

25-годишният Цонев пък бе написал пост, с който се сбогува с Лече. "Прекарах страхотни моменти, други не така хубави, но беше едно фантастично преживяване. Който ме е  виждал на терена, знае колко много исках и държах на този отбор. Благодаря на всички за съобщенията. Оставам завинаги фен на Лече. Успех!", написа Цонев, който публикува и няколко снимки от незабравимите си моменти на "Виа дел Маре".

86