Боби Цонев: Преди време на Герена имах много примери, от които да се уча


FUTBOL-TV

Боби Цонев: Преди време на Герена имах много примери, от които да се уча

Героят за Левски в мача с Етър - Борислав Цонев сподели задоволството си от успеха на неговия тим. Цонев изигра ключова роля за извоюването на трите точки, отбелязвайки победния гол от пряк свободен удар в 79-та минута. Ето какво каза той пред медиите:

"Щастлив съм, това е първа победа от доста време на "Герена“, радвам се за целия клуб и за феновете като цяло“, започна той.

"Важна е победата. Момчетата са млади и имат нужда от победи за самочувствието. Ако продължим по този начин, то ще има още по-добри резултати. Малко опит не ни достига в дадени моменти. Важно е да се раздават и да се стараят. По-трудно е да си опитния играч. По моето време на "Герена“ имах доста опитни примери, от които да се уча. Младите момчета имат страхотни качества и е въпрос на време да покажат най-доброто от себе си. Усеща се левскарския дух и това е най-важното“.

"Очаквам да победим срещу ЦСКА 1948. Надявам се да постигнем нов успех. Има какво да се желае от мен във физическо естество. Винаги съм готов да дам най-доброто от себе си за националния отбор, но сега съм напълно отдаден на Левски“, завърши Цонев.

82