Резерви национали спасиха точката за ЦСКА във Варна (видео)


FUTBOL-TV

Резерви национали спасиха точката за ЦСКА във Варна (видео)

Оспорваният двубой от петия кръг наefbet Лига между Черно море и ЦСКА завърши при резултат 1:1.  "Армейците" доминираха през първата част и дори пратиха топката във вратата на съперника чрез Али Соу в 22-та минута. Реферът обаче видя игра с ръка от страна на играча на ЦСКА и голът бързо беше отменен, но положението бе спорно. 

Противно на логиката Черно море поведе при първия си точен удар. В 36-та минута Панайотов центрира към Матиас Курьор и той с глава успя да отбележи. Веднага след почивката Гълъбов извърши нарушение в наказателното поле и съдията даде дузпа за "моряците". Панайотов обаче пропусна от бялата точка.

В 62-та минута играчът на Черно море Даниел Димов напусна мача след втори жълт картон и така домакините доиграха с човек по-малко. Изравнителен гол падна в 88-та минута. Появилият се като резерва национал на Австралия Томи Юрич беше точен с глава, след асистенция на младежкият национал на България и също резерва за ЦСКА в този мач - Тонислав Йорданов. 

В самият край ЦСКА бе близо до обрата. В 92-ата минута Кери осъществи много добър пробив отляво и центрира успоредно на голлинията, но Соу и Матей се разминаха на метър пред празната врата.

Последната голова възможност дойде в заключителните секунди на даденото от рефера 7-минутно продължение. Тогава Антов отправи опасен удар с глава след центриране от корнер, който профуча покрай лявата греда.

  Сподели
174