ЦСКА ще си тръгне с трите точки от Варна


FUTBOL-TV

ЦСКА ще си тръгне с трите точки от Варна

Черно море - ЦСКА
Стадион: "Тича", Варна
Дата: 12.09.2020 г.
Час: 18:45 ч.
Съдия: Станислав Тодоров


ЦСКА гостува на Черно море във Варна в среща от петия кръг на родния шампионат. "Армейците" са лидери в класирането и със сигурност ще гонят само и единствено победа. На стадион "Тича" обаче се играе трудно, но е факт, че "моряците" не се намират в добра форма и са в серия от две поредни загуби. Прогнозата на FTV и на Futbolbet все пак е за знак - 2.

В ЦСКА има малко проблеми преди мача. Капитанът Петър Занев и нападателят Ахмед Ахмедов са с коронавирус и няма да попаднат в групата за мача. Това със сигурност ще притесни треньора Стамен Белчев, който обаче не ползва Занев в последно време, а Ахмедов влиза по-често като резерва, макар да отбеляза важни попадения.

Под въпрос за срещата е и Тиаго Родригес. Португалецът обаче се прибра в София, след като бе в родината си, където премина рехабилитационни процедури, след като имаше травма в коляното. Той използва паузата за националните отбори, за да се възстанови. Все още не е сигурно дали е готов на 100%, като може да бъде оставен на пейката за сметка на Стефано Белтраме.

Крайният защитник на ЦСКА Жеферсон ще се завърне в редиците след паузата за националните отбори. Бразилецът се контузи в третия кръг при гостуването на Ботев Враца и бе заменен принудително от Занев в края на първото полувреме. Тази седмица Жеферсон и младокът Митко Митков, който се подложи на лека операция на коляното, се подготвяха заедно с кондиционния треньор Кирил Динчев във фитнеса. През следващата обаче бразилецът ще се включи наравно с колегите си в заниманията. Все пак по-вероятно е Жеферсон и Митков да не са на разположение за мача във Варна.

Бранителят на Черно море Димитриос Хантакиас няма да играе в мача срещу ЦСКА. Той вече не е част от тима на "моряците". Защитникът разтрогна договора си с тима и ще продължи своята кариера в друг клуб. Хантакиас пристигна в Черно море през лятото на 2019 година. По време на престоя си на “Тича" гръцкият футболист записа 22 мача за първенство, в които отбеляза и един гол. Наказан е Родриго.

"След загубите от Лудогорец и Локомотив Пловдив играчите са по-мълчаливи и концентрирани. Имаше пауза в шампионата, а ние поработихме добре и се надявам да се представим добре. При нас няма да играе Родриго, Патрик си тръгна, Мартин Минчев го няма. Имаше хора с националните отбори. При всичкото ми уважение, но Петър Занев не игра последните мачове за ЦСКА София, а Ахмедов в едни мачове бе резерва, в други титуляр. Не вярвам тяхното отсъствие зарази заболяване от Ковид - 19 да се отрази по някакъв начин на представянето на гостуващия отбор. И при нас има липсващи играчи, както и наказанието на Родриго. Имаме и други момчета, които ще дадат максимума от себе си и ще гоним трите точки. На стадион "Тича" е трудно на всеки, но миналия сезон допуснахме много равенства като домакин. С ЦСКА София трябва да играем умно срещата. Ако играем умно, не бива да оставяме играчите на ЦСКА София свободни пространства в атака, защото те там са силни", каза Илиан Илиев пред БНР.

 

ПРОГНОЗА: ЧЕРНО МОРЕ - ЦСКА 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
340