В Италия: Ради Цонев отива в Левски


FUTBOL-TV

В Италия: Ради Цонев отива в Левски

Левски е близо до привличането на Радослав Цонев, информира "Тутомеркато". Според информацията - халфът ще се завърне на "Герена" в следващите дни.

Ръководството на Лече работи усилено в привличането на нови футболисти,  като за целта ще има активизация при изходящите трансфери. Целта е отборът да се отърве от ненужните играчи.

Изданието твърди, че сигурни напускащи са Радослав Цонев, Антонино Гало и Едгарас Дубикас. Не е изключено те да се разделят с отбора по взаимно съгласие, което е добре за Левски, тъй като "сините" няма да плащат трансферна сума, а ще вземат Ради като свободен агент.

Българинът ще премине в Левски, докато другите двама са почти сигурни за Губио. В Левски Цонев ще се събере с брат си - Борислав, който съвсем наскоро подписа с клуба. Самият Боби обяви преди няколко дни, че би било хубаво двамата да играят заедно, но обяви, че брат му очаква крайно решение от Лече.

Иначе Ради Цонев не успя да запише и минута в официален мач за Лече, като често бе даван под наем в други отбори. Лече първо го преотстъпи на Витербезе, а после на Монополи.

  Сподели
175